Teepuuöljy – Luonnonlahja epäpuhtaan ihon hoitoon

Teepuuöljy – Luonnonlahja epäpuhtaan ihon hoitoon

Epäpuhtaan ihon kanssa kamppaillessa monet etsivät luonnollisia ratkaisuja, jotka tarjoavat tehokasta hoitoa ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Yksi tällainen luonnonlahja on teepuuöljy, joka on saavuttanut maineen tehokkaana aineena epäpuhtaan ihon ja ongelma-ihon hoidossa.

Teepuuöljy, joka saadaan australialaisen Melaleuca alternifolia -puun lehdistä, on luonnollinen öljy, joka on erityisen tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan. Se sisältää yli 100 erilaista kemiallista yhdistettä, mutta sen pääasiallinen aktiivinen ainesosa on terpinen-4-oli, joka on vastuussa öljyn antimikrobisista ominaisuuksista.

 

Teepuuöljyn edut epäpuhtaan ihon hoidossa

  1. Antibakteeriset ominaisuudet: Teepuuöljy torjuu tehokkaasti bakteereja, joiden tiedetään aiheuttavan aknea ja muita ihon epäpuhtauksia. Se puhdistaa ihon syvältä, estäen uusien epäpuhtauksien syntymisen.

 

  1. Tulehdusta ehkäisevä vaikutus: Teepuuöljyn anti-inflammatoriset ominaisuudet auttavat vähentämään ihon tulehdusta ja punoitusta. Tämä tekee siitä ihanteellisen aineksen tulehduksellisten iho-ongelmien hoidossa.

 

  1. Öljyntuotannon tasapainottaminen: Yksi yleisimpiä epäpuhtaan ihon ongelmia on liiallinen öljyntuotanto. Teepuuöljy auttaa tasapainottamaan ihon öljyjä, vähentäen samalla liiallista kiiltoa.

 

  1. Ihon puhdistus ilman kuivumista: Toisin kuin monet kemialliset puhdistusaineet, teepuuöljy puhdistaa ihon luonnollisesti ilman, että se kuivattaa sitä liikaa. Se säilyttää ihon kosteustasapainon.

 

 

Puhdas+ Teepuusaippua – Valitse luonnollinen ja kotimainen

Puhdas+ Teepuusaippua on valmistettu Suomessa, omalla luonnonkosmetiikkatehtaallamme Tuusulassa.   Tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää teepuuöljyä, aloe veraa, oliiviöljyä ja kookosöljyä, jotka yhdessä tarjoavan tehokkaan mutta hellävaraisen ratkaisun.

 

Teepuuöljy - Tehokas puolustaja:

 

Teepuuöljy on tunnettu antibakteerisista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Puhdas+ Teepuusaippua hyödyntää teepuuöljyn voimaa poistaakseen epäpuhtaudet ja tasapainottaakseen ihon öljytuotantoa. Samalla se auttaa estämään uusien epäpuhtauksien syntymistä.

 

Aloe Vera - Rauhoittava kosteus:

 

Aloe vera tuo tuotteeseen rauhoittavan ja kosteuttavan elementin. Se auttaa vähentämään punoitusta ja ärsytystä, antaen iholle virkistävän ja pehmeän tunteen.

 

Oliiviöljy ja Kookosöljy - Luonnollista ravitsemusta:

 

Puhdas+ Teepuusaippua sisältää myös oliiviöljyä ja kookosöljyä, jotka ravitsevat ihoa syvältä. Nämä luonnonöljyt auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon, tekevät ihosta pehmeän ja joustavan sekä suojaavat sitä ympäristön vaikutuksilta.

 

Kuinka Puhdas+ Teepuusaippuaa käytetään:

 

  1. Kastele kasvosi lämpimällä vedellä.
  2. Hiero Puhdas+ Teepuusaippuaa kevyesti kasvoillesi pyörivin liikkein.
  3. Huuhtele huolellisesti ja tunne raikkaus ihollasi.

 

 Tutustu tuotteeseen

Takaisin blogiin