Yksinkertaisesti Puhdas+

Puhdas+ edustaa rehellisyyttä ja yksinkertaisuutta. Sitoudumme siihen, että Puhdas+ tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, vain hyvinvoinnille oleellisen. Tämä tarkoittaa korkealaatuisia ja tehokkaita vaikuttavia ainesosia sekä mahdollisimman lyhyttä ainesosalistaa.Puhdas+ edustaa ekologista elämäntapaa, jossa pienetkin valinnat merkitsevät parempaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Elämäntapana hyvinvointi

Hyvinvointi on kokonaisvaltaista. Mitä useammalla osa-alueella teemme hyvinvointia edistäviä valintoja, sen paremmaksi kokonaisuus muodostuu. Puhdas+ valikoimista löydät korkealaatuiset ravintolisät, terveysjuomat, kosmetiikkavalmisteet, kauneustuotteet, eteeriset öljyt sekä diffuuserit.

Vapaa kaikesta turhasta

Käytämme tuotteissamme aina mahdollisimman vähän lisäaineita. Valmisteemme ovat aina gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia, lukuun ottamatta kollageeni-, mehiläis- ja kalaöljyvalmisteita. Tuotekehityksemme tähtää aina siihen, että mahdollisimman moni voi käyttää tuotteitamme.

100% suomalainen yritys

Puhdas+ tuotteiden takana on suomalainen yritys New Organics Oy. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa. Kaikki kosmetiikkatuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Tuusulassa.

Puhdas+ tuotteiden suunnittelusta vastaavat ammattitaitoiset farmaseutit, kemistit, ravitsemustieteilijät sekä hyvinvointialojen ammattilaiset. Tuotteemme sisältävät aina tehokkaita raaka-aineita ja yhdistelmiä, jotka on suunniteltu edistämään kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Meille tuotekehityksen lähtökohta on huomioida kuluttajien erilaiset tarpeet, yliherkkyydet, allergiat ja erityisruokavaliot

Hyvinvoinnin edistäminen ympäristöä kunnioittaen

Tavoitteemme on lisäarvon luominen ja yksilön hyvinvoinnin edistäminen ympäristöä kunnioittaen. Henkilökuntamme sitoutuu työssään ekologisesti ja sosiaalisesti kestävään toimintaan ja ajatteluun. Arvostamme ja kunnioitamme toisia ihmisiä ja ympäristöämme. Toimintaamme ohjaa täydellinen rehellisyys ja pyrkimys yksinkertaisuuteen. Valmistamme ainoastaan arvojamme vastaavia tuotteita, joiden tiedämme tekevän hyvää.