Maajoukkuejalkapalloilija Matti Peltola Puhdas+:n tiimiin

Maajoukkuejalkapalloilija Matti Peltola Puhdas+:n tiimiin

Terveys- ja kauneustuotteiden valmistaja Puhdas+ saa uuden nimen laajaan urheilijatalliinsa.

Puhdas+ aloittaa monivuotisen yhteistyön jalkapallon A-maajoukkueessa ja Yhdysvalloissa ja Kanadassa pelattavassa MLS-sarjassa pelaavan Matti Peltolan kanssa.

Matti jakaa Puhdas+:n asiakkaille kokemuksiaan urheilijan arjesta, ravitsemuksesta ja ravintolisistä. Matti esiintyy esimerkiksi Puhdas+:n verkkosivuilla ja FB Live -tapahtumissa, jossa hänelle voi myös esittää kysymyksiä.

“Olen pyrkinyt jo 17-vuotiaasta lähtien elämään ammattimaisesti, jossa kehitän itselleni sopivia tapoja treenaamiseen, ravitsemukseen ja lepoon. Tätä ymmärrystä jaan mielelläni”, Matti sanoo.

Matti arvostaa Puhdas+:n tuotteiden kotimaisuutta ja ravintolisien selkeyttä ja lisäaineettomuutta. Urheilija-arjessa Matti käyttää eniten melatoniinia, magnesiumia, kreatiinia sekä maltillisesti elektrolyyttejä. Ravintolisien käytössä Matti on konsultoinut ravitsemusasiantuntijaa.


Puhdas+:n perustajan ja toimitusjohtajan Ari Vepsäläisen mukaan he ovat innoissaan pystyessään tuomaan asiakkaidensa käyttöön yhden Suomen lupaavimman jalkapalloilijan kokemuksia tavoitteellisesta urheilijan elämästä.

“Matilla on antaa hyviä vinkkejä niin ammattilaisille kuin liikkuvaa elämäntapaa harjoittaville ihmisille”, hän sanoo.

“Ja jalkapallo-juniorien vanhempien kannattaa ottaa Matti seurantaan. Kesän tiukoissa futisturnauksissa fiksu nesteytys voi erottaa voittajan kakkosesta”, hän sanoo.

Puhdas+:n tuotteista vastaavan New Organics Oy:n tallissa on jo nyt noin 30 urheilijaa. Heistä näkyvimmät ovat Suomen ykkösaitajuoksija Nooralotta Neziri (@nooralotta), maajoukkuehiihtäjä Remi Lindholm (@remilindholm) ja voimanostaja Jesse Pynnönen (@jessepynnonen).

Joukkue-urheilussa Puhdas+ tukee mm. Veikkausliigassa pelaavia Hakaa, Gnistania sekä Ykkösliigan Jäpsiä.

“Haluamme tukea suomalaisia urheilijoita, edistää terveyttä ja liikunnallista elämäntapaa. Olemme urheilijan paras kumppani ravitsemuksessa, sillä tuotteidemme puhtaus ja hyvät ravintoarvot ovat heille tärkeitä”, Ari sanoo.

Takaisin blogiin