Sports Drink – kotimaassa valmistettu hiilihydraatti-elektrolyyttijuomajauhe

Sports Drink – kotimaassa valmistettu hiilihydraatti-elektrolyyttijuomajauhe

Päivitä urheilujuomasi nykyaikaan – Puhdas+ Sports Drink on kotimaassa valmistettu hiilihydraatti-elektrolyyttijuomajauhe

Puhdas+ sports drink on sopivan miedosti sitruunan makuinen, ja sitä on helppo nauttia myös kovien urheilusuoritusten aikana.  Hiilihydraattijuomia käytetään erityisesti pitkäkestoisten urheilusuoritusten yhteydessä, mutta Puhdas+ sport drink sopii lisäenergian lähteeksi mihin tahansa urheilulajiin.

Puhdas+ sports drink parantaa nesteen imeytymistä suorituksen aikana.

Tuotteen suunnittelussa halusimme karsia reseptistä pois mahdollisimman paljon turhia lisäaineita, ne kun eivät tuo tuotteeseen mitään lisähyötyjä. Makeutusaineena käytetty stevioliglykosidi ei ärsytä vatsaa samalla tavalla kuten esimerkiksi yleisesti käytössä olevat aspartaami ja asesulfaami-K.

Juoma sopii käytettäväksi sekä ennen treeniä että treenin aikana – jos käytät sitä treenin jälkeen palautusjuomana, muista huomioida myös riittävä proteiinin saanti.

Juomaa voidaan käyttää myös pitkiin suorituksiin valmistauduttaessa hiilihydraattitankkaukseen. Tällöin juoman hiilihydraattimäärä per desilitra valmista juomaa on hieman korkeampi, pakkauksen etiketistä löydät ohjeet myös tätä käyttötarkoitusta varten.

Sokereita ja omenahappoa sisältävien urheilujuomien käytön yhteydessä kannattaa muistaa huolehtia hampaiden hyvinvoinnista huolellisesti – esimerkiksi ksylitolitablettien tai – purkan muodossa. Lue lisää tuotteesta.

Takaisin blogiin