Puhdas+ täyttää 10 vuotta

Puhdas+ täyttää 10 vuotta

Puhdas+ täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta.

Puhdas+ brändi sai alkunsa vuonna 2013 rakkaudesta puhtauteen ja yksinkertaisuuteen. Olimme jo pitkään ihmetelleet sitä, miten markkinoilla olleet terveys- ja hyvinvointituotteet ja kosmetiikka olivat täynnä E-koodeja ja muita ylimääräisiä aineita.

Opimme ja huomasimme, että terveys- ja kauneustuotteita on mahdollista valmistaa laaduk­kaasti ja ilman turhia lisäaineita. Meille tuotteen yksinkertaisuus ja lyhyt ainesosalista on tavoi­tetila, joka on aina mahdollista saavuttaa. Valmistuksemme lopputuloksena syntyy kuluttajien arvostama hyvinvointituote ilman mitään turhaa ja ylimääräistä.

Vuonna 2013 aloitimme neljällä tuotteella, nyt meillä on valikoimissa jo satoja tuotteita. Aloitimme ravintolisätuotteilla, mutta nyt valikoimissamme on lisäksi kosmetiikkatuoteita ja hyvinvointituotteita. Vuonna 2018 ostimme oman luonnonkosmetiikkatehtaan, jonka avulla pystymme tarjoamaan mahtavan valikoiman kotimaisia kosmetiikkatuotteita.  

 

Synttärikampanja

Synttäreiden kunniaksi tarjoamme teille uskollisille asiakkaillemme erinomaisen edun:

Kun ostat kolme kollageeni-, maitohappobakteeri- tai D-vitamiinituotetta, saat kaupan päälle Luxury Glow Boosterin (arvo 49,90 €). Kampanja on voimassa omassa verkkokaupassamme ja valituilla jälleenmyyjillä.

Mikä on Luxury Glow Booster?

Luxury Glow Booster on ihon tehokosteuttaja & siloittaja! Hyaluronihappoa sisältävä seerumi kosteuttaa, tasoittaa, tasapainottaa ja rauhoittaa kasvojen ja kaulan herkkää ihoa. Se siloittaa juonteita ja ryppyjä. Suomalainen luomu-koivunmahla tehostaa seerumin kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta.

 

Huom! Luxury Glow Booster lisätään automaattisesti tilaukseesi kun olet ostanut kolme kampanjatuotetta (tuote ei tule näkyviin ostoskoriin).

 

Takaisin blogiin