Puhdas+ mukaan Jopox varainhankinnan kumppaniksi

Puhdas+ mukaan Jopox varainhankinnan kumppaniksi

Vallitseva pandemia on asettanut myös monet urheiluseurat tukalaan taloudelliseen tilanteeseen, minkä lisäksi erityisesti nuorten sosiaaliset suhteet, liikunta ja yhteisöllisyys ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Urheiluseuroilla on valtava merkitys tuhansille nuorille niin terveydellisistä kuin sosiaalista lähtökohdista. Näistä syistä johtuen meidän ei tarvinnut kauaa miettiä kun mahdollisuus avautui ryhtyä Jopoxin varainhankinnan kumppaniksi. Monen juonioriseuran toimintaa pyöritetään puhtaasti vapaaehtoisvoimin. Erillaiset pelireissut, laitehankinnat ja paremmat harrastusmahdollisuudet aiheuttavat kuitenkin kustannuksia, joita ei täysin voida vapaaehtoisen vanhempien ja isovanhempien lompakoista kattaa. Varainhankinta onkin yksi parhaista ja tehokkaimmista tavoista kattaa seuratoiminnan kustannuksia. Jopox on Suomen monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä urheiluseuroille ja sen varainhankinta-toiminnallisuus tarjoaa seuroille, junioreille ja heidän vanhemmilleen loistavan ja helpon tavaran kerryttää seuran kassaa:
  • Jopoxin varainhankintatyökalu lisää joukkueiden/ryhmien ja koko urheiluseuran varainhankinnan mahdollisuuksia, tarjoamalla joukkueille/ryhmille sähköisen työkalun myyntityöhön. Toiminnan tueksi myytäviä tuotteita voi esitellä näytöltä missä ja milloin vain ja tilauksen saa matkaan samalla kertaa.
  • Varainhankintatyökalun avulla joukkueet/ryhmät näkevät reaaliajassa, miten myynti etenee. Seuran pääkäyttäjät pystyvät seuraamaan ja hallitsemaan varainhankinnan kokonaisuutta.
  • Varainhankintatyökalussa on tarjolla useita eri tuotetoimittajia ja heidän laajat tuotevalikoimansa myytäviksi.
Puhdas+n valikoimasta seurat pystyvät tarjoamaan lukuisia laadukkaita urheilulliseen ja jokapäiväiseen elämään sopivia hyvinvointituotteita. Seuran jäsenet tai vanhemmat voivatkin halutessaan ostaa tuotteita, vaikka omiin tarpeisiinsa ja kerryttää näin tuottoa oman joukkueensa tai ryhmänsä kassaan. Jokaisesta Jopox varainhankinnan kampanjasta joukkue/ryhmä saa itselleen 40 % tuoton! Lisätietoa aiheesta Jopoxin kotisivuilta: https://jopox.fi/uutiset/helppoa-varainhankintaa-nyt-myos-laadukkailla-ja-kotimaisilla-puhdas-hyvinvointituotteilla/
Takaisin blogiin