Puhdas+ ja Suomen luonnonsuojeluliitto yhteistyöhön

Puhdas+ ja Suomen luonnonsuojeluliitto yhteistyöhön

Luonnonsuojeluliitto ja Puhdas+ suojelevat mustikkaa

Maamme juhlii tänä vuonna 100-vuotissyntymäpäiväänsä. Suomen luonto on ainutlaatuinen ja korvaamaton hyvinvoinnin lähde. Metsäluontomme kuitenkin köyhtyy alati kiihtyvällä tahdilla – uhanalaisia metsälajeja on peräti 814.

- Avohakkuut uhkaavat monia lajeja. Esimerkiksi mustikan kasvupinta-ala on 50 % pienempi kuin 1950- luvulla, ja metsiemme tuttu asukki hömötiainen on nyt uhanalainen. Luonnonsuojeluliiton tavoitteena on, että metsäluontomme arvokkaimmat alueet on tunnistettu ja turvattu, ja viimeiset vanhan metsän saarekkeet suojeltu, kertoo Suomen luonnonsuojeluliiton suojeluasiantuntija Paloma Hannonen.

Puhdas+ haluaa yhdessä Luonnonsuojeluliiton kanssa kantaa kortensa kekoon metsien suojelemiseksi ja haastaa kaikki mukaan. Satavuotista Suomea juhlistetaan Suomi100 -kampanjapakkauksilla, joiden tuotoista osa menee Suomen luonnonsuojeluliiton metsiensuojelutyön hyväksi.

- Luonto on tärkeä hyvinvoinnin lähde meille Suomessa asustaville. Voimme lähteä mieltä virkistävälle kävelylle metsään samalla nauttien sen antimista. Puhdas+ havupuu-uute sekä mustikka- ja puolukkauute ovat esimerkkejä siitä, miten arvokkaita terveyden ja hyvinvoinnin raaka-aineita luonnostamme löytyy, kuvailee markkinointipäällikkö Piritta Vaarna Puhdas+:lta.

Puhdas+ on terveys- ja hyvinvointituotteiden sarja riisuttuna kaikesta ylimääräisestä. Tuotteet valmistetaan Suomessa tutkituista ja tehokkaista raaka-aineista. Valmistuksessa korostetaan ekologisuutta, luonnollisuutta ja puhtautta.

Takaisin blogiin