Puhdas+ ja jalkapalloseura FC Haka ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Puhdas+ ja jalkapalloseura FC Haka ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

 

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Puhdas+:n kanssa. Vaikutuimme laadukkaista proteiini- ja ravintolisätuotteista, jotka ovat arvokas osa joukkueen päivittäistä toimintaa. Hakassa työskentelemme huippu-urheilun edellytysten kehittämiseksi vastuullisesti ja yhteistyö Puhdas+:n kanssa täydentää tätä tavoitetta erinomaisesti. Arvomaailmat kohtaavat hienolla tavalla yhteistyön muodossa, kommentoi FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Puhdas+ tuotteissa parasta on se, että ne ovat nimensä mukaisesti puhtaita! Tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä, lisää Huttunen.

 

Me Puhdasplussalla olemme erittäin iloisia siitä, että Haka valitsi juuri meidät kumppaniksi. FC Haka on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä jalkapalloseuroista. Hakalla on Suomessa toiseksi eniten Suomen mestaruuksia ja seuralla on vahva ja merkityksellinen urheiluhistoria.

Puhdas+ panostaa vahvasti liikkuvan ja urheilevan ihmisen hyvinvointiin ja koemme sopimuksen FC Hakan kanssa erittäin merkittävänä. Haluamme omalta osaltamme auttaa Valkeakosken Hakaa kehittymään edelleen.

 

VIDEO: Puhdas+ laadukkaat tuotteet auttavat Hakan joukkuetta palautumisessa. Näin muistuttaa videolla kapteeni Niklas Friberg maalivahti Aatu Hakalaa

Video

 

Takaisin blogiin