Öljyt kauneudenhoidossa

Öljyt kauneudenhoidossa

Öljyt ovat monikäyttöisiä kauneudenhoitotuotteita, sillä ne sopivat ihon hoitoon kasvoille, vartalolle, hiuksille ja kynsille. Puhdas+ öljyvalikoimasta löytyy erilaisia öljyjä, joita voi käyttää monipuolisesti kauneudenhoidossa.

Risiiniöljy on luonnollinen keino auttaa ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi, öljy toimii myös harvoille kulmakarvoille. Öljyä voi käyttää silmämeikin poiston viimeistelyvaiheessa levittämällä öljyä ripsien tyveen. Tämä monikäyttöinen öljy sopii myös erityisesti kuivalle ja ärtyneelle iholle. Öljyä voi käyttää hoitamaan myös ihottumaa tai hyönteisen pistoja, mutta suuren proteiinipitoisuutensa vuoksi se on erinomainen öljy kauneudenhoidossa.

Porkkanaöljy on kesän suosikkituote, joka antaa iholle kauniin hehkun jättäen sen kosteutetuksi ja pehmeäksi. Öljy edistää ruskettumista ja syventää jo ruskettuneen ihon sävyä. Tuote ei sisällä suojakerrointa, joten muistathan varjella ihanaa ihoasi käyttämällä myös aurinkosuojaa.

Haaveissa tuuheat ja hyvinvoivat hiukset? Älä heitä kahvihetken jälkeen keitettyjä puruja menemään. Päänahkaa hellivän ja virkistävän kuorinnan saat, kun sekoitat risiiniöljyn joukkoon kahvinpuruja. Hiero sekoitus hellästi päänahkaan, anna vaikuttaa hetki, huuhtele ja pese hiukset.

Kauniin hehkuvat kesäsääret saat kun kuivaharjaat ihon ennen porkkanaöljyn levittämistä. Vartaloharjan käyttäminen virkistää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja kirkastaa ihon sävyä. Lisää muutama tippa porkkanaöljyä kosteusvoiteen tai vartaloöljyn joukkoon, jotta öljy levittyy tasaisesti.

Takaisin blogiin