Oletko jo testannut hiustenhoidon uusinta trendiainetta – rosmariinia?

Oletko jo testannut hiustenhoidon uusinta trendiainetta – rosmariinia?

Rosmariini on paljon muutakin kuin vain mauste keittiössä. Sillä on runsaasti hyödyllisiä vaikutuksia liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja kauneuteen.  Viime aikoina ovat puhuttaneet erityisesti sen vaikutukset hiusten hyvinvointiin.

Rosmariinin verenkiertoa stimuloivat ominaisuudet, kyky vähentää hiustenlähtöä, antioksidanttiset voimat sekä kyky lisätä hiusten kiiltoa ja vahvuutta tekevät siitä tehokkaan ainesosan hiustenhoidossa. Tämä luonnollinen yrtti auttaa ylläpitämään ja parantamaan hiustesi terveyttä ja kauneutta.

 

Miten rosmariini vaikuttaa hiusten terveyteen ja hyvinvointiin?

  1. Verenkierron stimulointi: Rosmariini stimuloi verenkiertoa, myös päänahassa. Parempi verenkierto päänahassa edistää hiustuppien ravitsemusta, mikä johtaa terveempiin ja vahvempiin hiuksiin. Suihkuttamalla rosmariiniöljyä erityisesti päänahkaan voit aktivoida verenkiertoa ja samalla tukea hiusten kasvua.
  2. Hiustenlähdön vähentäminen: Hiustenlähtö on yleinen ongelma, joka voi johtua monista tekijöistä, kuten hormonaalisista muutoksista, stressistä ja perinnöllisistä syistä. Rosmariini voi tarjota avun tähän ongelmaan. Tutkimukset ovat viitanneet siihen, että rosmariiniöljyllä on kyky estää tiettyjen hiustenlähtöön liittyvien hormonien muodostumista.
  3. Antioksidanttiset ominaisuudet: Rosmariini sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta. Vapaat radikaalit voivat vahingoittaa hiusten rakennetta ja terveyttä, mikä voi johtaa heikentyneisiin ja hauraampiin hiuksiin. Antioksidantit auttavat torjumaan näitä vaurioita ja ylläpitämään hiusten vahvuutta ja kiiltoa.
  4. Hiuspohjan tulehduksen vähentäminen: Tulehdus hiuspohjassa voi johtaa ärsytykseen, hilseilyyn ja heikentyneeseen hiusten kasvuun. Rosmariinilla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa lievittämään hiuspohjan tulehdusta ja edistämään terveellistä ympäristöä hiusten kasvulle.
  5. Hiusten kiilto ja vahvuus: Säännöllinen rosmariiniöljyn käyttö antaa hiuksille lisää kiiltoa ja vahvuutta. Öljy auttaa vahvistamaan hiusten rakennetta ja ehkäisemään haurautta, mikä tekee hiuksista terveemmät ja elinvoimaisemmat.

 

Kokeile uutta Puhdas+ rosmariinihiussuihketta

Puhdas+ Rosmariini hiusvesi sisältää rosmariinin lisäksi Aloe Veraa, joka myös vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia. 

Suihketta on helppo käyttää - suihkauta hiuksiin ja hiuspohjaan.

Suihke on 100 % vegaaninen ja valmistettu omalla tehtaallamme Tuusulassa.

Takaisin blogiin