Nyt voit tehdä hyaluronihapposeerumia itse!

Nyt voit tehdä hyaluronihapposeerumia itse!

Iän myötä luonnostaan dermiksen soluväliaineessa sijaitsevan hyaluronihapon määrä vähenee ihotyypistä riippuen. Tämän myötä iho alkaa menettämään omaa kimmoisuuttaan ja luonnollista kosteuttaan, mutta myös lämpötilojen viilentyessä kosteuden haihtuminen iholta voi lisääntyä. Hyaluronihappo on ihon ylivoimainen kosteuttaja, koska se sitoo itseensä vettä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Se sopii kaikille ihotyypeille ja parantaa ihon elastisuutta, häivyttäen samalla ihossa jo olevia juonteita ja ryppyjä.

Puhdas+ on tuonut valikoimiinsa hyaluronihapposeeumin, joka on todella helppo valmistaa myös itse. Sekoitat vain hyaluronihappojauheen veteen ja laitat sen jääkaappiin yöksi. Aamulla seerumi on valmis käytettäväksi.

Tee-se-itse hyaluronihapposeerumi

Käyttöohje:

  • Sekoita 1/2 tl hyaluronihappojauhetta ½ dl kylmää, puhdasta vettä (suodatettua, jos mahdollista)
  • Sekoita tai ravista hyvin.
  • Laita jääkaappiin ja anna olla siellä yön yli.
  • Seerumi on valmis käytettäväksi.
  • Säilytä seerumi jääkaapissa ja käytä se kahden viikon kuluessa.

Levitä seerumia puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Seerumin jälkeen levitä kasvoille kasvovoidetta tai muuta hoitotuotetta.

Hyaluronihapposeerumi on saatavilla jauheen lisäksi settinä, jossa jauheen lisäksi mukana on hygieeninen täyttö ja säilytyspullo seerumille. Löydät hyaluronihapposeerumin nyt verkkokaupastamme.

Takaisin blogiin