Kesä, grillijuhlat ja lomamatkat - näin pidät hyvää huolta vatsastasi

Kesä, grillijuhlat ja lomamatkat - näin pidät hyvää huolta vatsastasi

Monelle meistä kesän lomat ja juhlat tarkoittavat normaalista ruokavaliosta poikkeamista - ja valitettavan usein sen mukana tulevat myös erilaiset vatsavaivat. Näillä kolmella yksinkertaisella vinkillä voit pitää huolta vatsasi hyvinvoinnista, ja nauttia kesästä kaikessa rauhassa.

SYÖ YKSINKERTAISEMPIA ATERIOITA JA PIENIÄ ANNOKSIA

Monelle herkkävatsaiselle helppo mutta toimiva ohje - juhlapöydässä ei kannata syödä läpi kaikkia ruokalajeja ja syödä itseään ähkyyn. Syö mieluummin pienempiä annoksia nautiskellen niistä ruoista joista oikeasti pidät, vatsasi voi todennäköisesti paljon paremmin ja juhlat jatkuvat kevyemmin.

SYÖ ENTSYYMEJÄ

Ruoansulatusentsyymit vastaavat ruoansulatuksestasi - mitä enemmän ja monipuolisemmin saat ravinnostasi eläviä entsyymejä, sitä paremmin ruoansulatuksesi voi. Luontaisia entsyymien lähteitä ovat mm. hapankaali ja lämpökäsittelemätön omenaviinietikka.

Juhlissa ja matkoilla voit käyttää helposti mukana kuljetettavia entsyymikapseleita.

PIDÄ HUOLTA VATSAN HYVÄSTÄ BAKTEERIKANNASTA

Vatsan hyvä bakteerikanta on keskeinen asia koko elimistösi hyvinvoinnille - ei pelkästään vatsasi ja suolistosi toimintaan liittyen. Vatsan hyvää bakteerikantaa voi tukea luontaisin hapattein - esimerkiksi hapankaali ja kombucha-teejuoma sisältävät paljon luontaisia probiootteja.

Erilaiset probioottivalmisteet on helppo ja tehokas tapa rakentaa ja tukea vatsan hyvää bakteerikantaa. Puhdas+ tuotesarjasta löytyy kaksi vahvaa probioottivalmistetta - vahvuudeltaan 5 ja 10 miljardia elävää bakteeria per kapseli. Valmisteet sopivat koko perheelle, kouluikäisestä alkaen ja tuotteet soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön.

Tuotesarjastamme löytyy myös boulardii-hiivaprobiootti, joka on ainoa probioottivalmiste joka kestää antibioottien käyttöä - eli jos joudut kesän reissuilla antibioottikuurille, suosittelen ehdottomasti tämän probioottivalmisteen käyttöä.

Takaisin blogiin