Esittelyssä Puhdas+ Athlete Jori Kota-aho

Esittelyssä Puhdas+ Athlete Jori Kota-aho

Olen mäntsäläläinen liikuntaneuvoja sekä koulutettu ja sertifioitu Personal Trainer. Liikunta on ollut aina tärkeässä osassa elämässäni ja oman nuoruuteni vietin nyrkkeilyn parissa. Voimakas motivaatio yhdistettynä suuriin harjoittelumääriin ja tiedon puutteeseen johti vuoden kestäneeseen ylikuntoon ja liikuntakieltoon. Tämä vaikea vuosi elämässäni jätti omat jälkensä, mutta opetti minulle myös paljon itsestäni. Ylikunnon jälkeen nousin henkisesti vahvempana ja viisaampana takaisin. Varusmiespalveluksen aikana palautin nyrkkeilyn elämääni ja voitin varusmiesten nyrkkeilyn Suomen mestaruuden vuonna 2012.

Varusmiespalveluksen jälkeen minulle tarjoutui mahdollisuus päästä työskentelemään täysipäiväisesti liikunta-alalle ja samalla kouluttautumaan Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi. Tunsin heti olevani omalla alallani, sillä nautin päästessäni parantamaan muiden ihmisten elämänlaatua ja saadessani heidät ylittämään itsensä. Iltapainotteisen työn vuoksi jouduin jättämään nyrkkeilyn ja etsmään itselleni uuden lajin, jolloin löysin kehonpainoharjoittelun ja Street Workoutin. Kehonpainoharjoittelun tarjoamat loppumattomat haasteet ja jatkuva uuden oppiminen ovat vieneet minut täysin mukanaan. Oman harjoitteluni tavoitteena on olla mahdollisimman monipuolinen urheilija. Vuoden 2016 kohokohtanani oli Street Workoutin Suomen mestaruuden voitto -80kg sarjassa. Vuonna 2017 pääsin kilpailemaan Gladiaattorit -ohjelmassa, jossa minulta repesi olkanivelen rustorengas. Pääsin kaikesta huolimatta tuomaroimaan vuoden 2017 Street workoutin SM-kilpailuja. Olen oppinut kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoani, joka tukee tavoitettani kehittyä parhaaksi versioksi itsestäni, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Jorin treenivinkkejä löydät seuraavista kanavista: Instagramissa @jorikotis Facebook Personal Trainer Jori Kota-aho Youtube PT Jori Kota-aho Kotisivut www.jorikota-aho.com
Takaisin blogiin