Esittelyssä Puhdas+ Athlete Elina Risku

Esittelyssä Puhdas+ Athlete Elina Risku

Elina Risku, 26-vuotias olympiapikaluistelija ja hyvinvointialan yrittäjä

Lopetin huippu-urheilu urani viime kevääseen, minkä jälkeen olen työskennellyt omassa hyvinvointialan yrityksessäni personal trainerina, ravintovalmentajana sekä luistelutekniikan ohjaajana. Olen Seinäjoelta kotoisin, mutta olen kotiutunut Ouluun muutama vuosi sitten. Ammattiurheilijan harjoittelu on tarkkaan ohjelmoitua, joten nyt olen nauttinut ”vapaudesta” liikkua miten milloinkin huvittaa. Olen koittanut itselleni uusia lajeja, mitä en urani varrella voinut syystä tai toisesta koittaa.

Olen kiitollinen kuulumisestani Puhdas+ tiimiin, koska olen tutustunut mahtaviin ravintolisiin, mitkä ovat kuuluneet päivittäiseen käyttööni kohta jo kaksi vuotta, sekä saanut viettää aikaa muiden tiimin jäsenten kanssa.

Elinan reipasta menoa voit seurata seuraavissa kanavissa: Instagram @elinariskutraining Facebook facebook.fi/elinariskutraining Kotisivu: www.elinarisku.fi Elinan kuva: Stoorila / Tanja Lipponen.
Takaisin blogiin