Esittelyssä Puhdas+ Athlete Aleksandra Blinnikka

Esittelyssä Puhdas+ Athlete Aleksandra Blinnikka

Aleksandra on 26-vuotias, optimistinen ja energinen purjelautailija ja lentoemäntä.

Lapsesta saakka olen ollut mukana purjelautailupiireissä, mutta kilpailuvietti heräsi vasta parikymppisenä. Nyt aloitan kuudennen vuoteni kilpailijana ja tuntuu, että nautin elämästäni joka vuosi enemmän ja enemmän. Olen siis matkalla oikeaan suuntaan!

Viime vuosi oli kirjaimellisesti unelmien vuosi. Voitin MM- ja EM-kilpailut purjelautailun Raceboard luokassa, olin ehdolla Urheilugaalassa "Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki 2018" TOP-11 äänestyksessä, SPV valitsi minut vuoden lautailijaksi, Urheilutoimittajat valitsivat minut vuoden purjehtijaksi ja minusta tuli Vantaan vuoden urheilija. Tähän pisteeseen ei tietenkään olisi päästy ilman tukijoukkoja ja mahtavia yhteistyökumppaneita.

Meri on kuin toinen koti minulle. Ylipäätänsä rakastan luonnon keskellä olemista. Saan sieltä voimaa.

Tarkoitus on jatkaa eteenpäin samalla optimistisella menolla ja itsevarmuudella. Tänä vuonna lähden puolustamaan titteleitäni Tsekkeihin, sekä Saksaan. Mahdollisuuksien mukaan haluan myös osallistua Gardalla järjestettäviin olympialuokan MM-kilpailuihin Syyskuussa.

On aivan mahtavaa kuulua Puhdas+ perheeseen ja tehdä yhteistyötä samojen arvojen omaavien ihmisten kanssa. Tuotteet ovat olleet huippuja ja niitä on tullut käytettyä vitamiineista ihonhoitotuotteisiin saakka. Oma lemppari tuotesarja on New Skin, joka on aina mukana reissuilla.

Aleksandran seikkailuja voit seurata seuraavissa kanavissa:

Instagram @aleksandrablinnikka

Facebook https://www.facebook.com/aleksandrablinnikkafin56/

Kotisivu: www.aleksandrablinnikka.com

Kuva: Antti Peltola

Takaisin blogiin