Puhdas+ Beauty DNA

Beauty DNA mullistaa käsityksesi ihonhoidosta

 

Keskitymme ihonhoidossa yleensä ulkoisten tekijöiden hoitamiseen, mutta tiesitkö että perintötekijät määrittävät 60 % ihostasi? Ihonhoidon ei tarvitse olla enää arvailujen varassa, vaan voit perustaa sen faktoihin. Puhdas+ Beauty DNA on aivan uudenlainen tapa hoitaa ihoa. Tiedät tutkitusti mitä ihosi tarvitsee ja saat siihen helpon ratkaisun.

 

KUN TIEDÄT PERIMÄSI, TIEDÄT 60 % IHOSTASI

Ulospäin näkyvimmät vanhenemisen merkit ovat muutokset ihossasi. Ihon ominaisuudet, kuten elastisuus, kosteus, antioksidanttinen kapasiteetti, aurinkoherkkyys ja kudosten korjautuminen määrittävät suuren osan yksilön ihon terveydestä ja ulkoisesta olemuksesta.

Ihon vanhenemisen prosesseihin vaikuttavat sekä perintötekijäsi että ympäristötekijät. Tutkimusten mukaan perimäsi vaikutus on jopa 60%. Ympäristötekijät, kuten altistus auringolle, tupakointi, rasvainen/sokeripitoinen ruokavalio ja ulkoiset stressitekijät vaikuttavat siten loput 40%.

 

TESTI KERTOO MITÄ IHOSI OIKEASTI TARVITSEE

Beauty DNA -testissä tutkitaan 6 ihon ominaisuutta:

 1. Ihon elastisuus (joustavuus)
 2. Ihon kosteustasapaino
 3. Ihon antioksidanttinen kapasiteetti
 4. Herkkyys auringonvalolle
 5. Hyperpigmentaatio / kasvojen pigmenttiläiskät
 6. Ihon turvotus ja roikkuminen

Testin avulla saat tietää mitkä näistä ominaisuuksista ovat geneettisiä vahvuuksiasi ja mitkä heikompia osa-alueita. Testin tehtyäsi voit panostaa ihonhoitoon täysin uudella tavalla.

Ja mikä tärkeintä, oikean ihonhoitotuotteen valinta on tehty todella helpoksi. Voit valita Beauty DNA seerumeista sen joka on tehty sinun ihollesi: Repair, Elastic, Flawless, Firm, Youth tai Moist.

 

NÄIN SE TOIMII

 • Osta DNA Skin testi.
 • Beauty DNA -testipakkaus sisältää tarkat ohjeet ja näytteenottopuikon.
 • Testin voit tehdä helposti kotona. Näyte kerätään poskisolunäytteenä yksinkertaisesti pehmeällä ja kivuttomalla näytteenottopuikolla posken sisäpinnalta.
 • Lähetä näytteesi meille laboratorioon. Lähetys on valmiiksi maksettu. Näytteesi analysoidaan laboratoriossa Suomessa noudattaen parhaita menetelmiä sekä ehdotonta yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta.
 • Saat testitulokset 1-2 viikon kuluttua.
 • Testiraporttisi sisältää yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi.
 • Osta Beauty DNA -seerumi, joka täyttää juuri sinun ihosi tarpeet!

 

Takaisin blogiin