Aloe vera on ihon pelastus kesällä

Aloe vera on ihon pelastus kesällä

Auringossa loikoilu voi olla ihanaa, mutta pitkäaikainen altistuminen auringolle voi jättää ihon kuivaksi, ärtyneeksi ja kaipaamaan hoitoa. Aloe vera -suihke on monipuolinen ja tehokas ihonhoitotuote, joka tarjoaa kaivattua helpotusta ja elvytystä auringon vaurioittamalle iholle. Sen luonnolliset parantavat ominaisuudet yhdistettynä rauhoittaviin ja kosteuttaviin vaikutuksiin tekevät siitä ihanteellisen valinnan auringonoton jälkeiseen hoitoon.

Aloe vera on jo vuosisatojen ajan ollut tunnettu hoitavista ominaisuuksistaan ja sen kyvystä rauhoittaa erilaisia iho-ongelmia. Aloe veran kasvista saatava aine sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka edistävät ihon paranemista ja uudistumista. Suihkemuodossa aloe vera tarjoaa kätevän ja virkistävän tavan hyödyntää sen vaikutuksia auringon vaurioittamalle iholle.

Välitöntä apua auringonpolttamalle iholle

Yksi aloe veran merkittävimmistä ominaisuuksista on sen kyky tarjota välitöntä apua auringonpolttamalle iholle. Aloe veran viilentävä vaikutus auttaa vähentämään punoitusta ja lievittämään liiallisen auringon altistuksen aiheuttamaa epämukavuutta.

Ihon kosteuden palauttaminen

Auringolle altistuminen voi heikentää ihon luonnollista kosteutta, jättäen sen kuivaksi ja janoiseksi. Aloe vera -suihke auttaa palauttamaan kosteustasapainon sen korkean vesipitoisuuden ansiosta. Se toimii luonnollisena kosteuttajana täydentäen ihon kosteustasapainoa ja jättäen sen kimmoisaksi ja pehmeäksi. Säännöllinen aloe vera -suihkeen käyttö voi auttaa estämään ihon kuivumisesta johtuvaa hilseilyä ja kuoriutumista, pitäen ihon hehkuvana ja terveenä.

Ihon rauhoittaminen

Auringon UV-säteet voivat aiheuttaa tulehdusta ihossa, mikä johtaa punoitukseen ja ärsytykseen. Aloe vera -suihke sisältää yhdisteitä, jotka auttavat vähentämään punoitusta ja rauhoittamaan ärtyneitä ihoalueita. Aloe veran levittäminen auringolle altistuneille alueille lievittää epämukavuutta ja tukee ihon luonnollista paranemisprosessia.

Uudistuminen ja ihon korjaaminen

Aloe vera -suihke sisältää välttämättömiä vitamiineja, kuten E- ja C-vitamiinia, sekä entsyymejä, jotka edistävät ihon korjaantumista ja uudistumista. Nämä ravintoaineet yhdessä stimuloivat kollageenin tuotantoa, mikä on tärkeää ihon kimmoisuuden ja elastisuuden ylläpitämisessä. Säännöllinen aloe vera -suihkeen käyttö auttaa minimoimaan auringon vaurioista johtuvia hienoja juonteita ja ryppyjä.

Aloe vera -suihkeen käyttö

Aloe vera -suihkeen käyttö on yksinkertaista ja virkistävää. Auringonoton jälkeen puhdista iho hellävaraisella puhdistusaineella ja taputtele se kuivaksi. Suihkuta sitten reilu määrä aloe vera -suihketta käsiteltäville alueille. Anna suihkeen imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden tai aurinkosuojatuotteiden levittämistä.

Huom! Aloe vera suihke sopii erinomaisesti myös muihin ihoärsytyksiin, kuten parranajon ja karvojenpoiston jälkeen, sekä hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan. Suihketta voi käyttää myös kasvovetenä.

Puhdas+ Aloe Vera Suihke

Uusi Puhdas+ Aloe Vera -suihke sisältää aloe veran lisäksi ksylitolia, joka on prebioottinen kosteuttava aine, joka tukee ihon mikrobiomiprofiilia.   Paperituotannon sivuvirrasta kierrätettynä tämä erittäin puhdistettu ksylitoli kosteuttaa ja parantaa mikrobiomin monimuotoisuutta sekä auttaa säätelemään ihon mikrobiston tasapainoa.

Tuote valmistetaan omalla luonnonkosmetiikkatehtaallamme Tuusulassa.

Takaisin blogiin